Zakelijke

Verzekeringen

Welke risico's dragen we zelf, en welke niet?

Ondernemen betekent risico’s nemen. Het is goed om eens stil te staan bij de mogelijke risico’s en te bepalen welke u zelf kunt dragen en welke niet. HDB-Risicobeheer is gespecialiseerd in de zakelijke markt en wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken. Wij kunnen u van dienst zijn in alle mogelijke branches, met onder meer de hiernaast genoemde verzekeringsproducten.

Aansprakelijkheid

Bescherm uw bedrijf tegen groeiende schadeclaims met onze uitgebreide aansprakelijkheidsdiensten. In een tijd waarin het aantal en de omvang van claims toenemen, is het cruciaal uw onderneming te beschermen. Wetgeving ondersteunt deze trend, waardoor de mogelijkheden voor financiële schadeloosstelling toenemen. Onze aansprakelijkheidsverzekeringen, waaronder bedrijfsaansprakelijkheid, bestuurdersaansprakelijkheid en beroepsaansprakelijkheid, bieden een robuuste beschermingslaag voor uw vermogen en bedrijfscontinuïteit. 

Voorkom financiële risico's en waarborg de toekomst van uw onderneming. Kies voor zekerheid in een wereld van toenemende aansprakelijkheid. Ontdek onze diensten en bescherm uw bedrijf vandaag nog.

Brand

Bij HDB-Risicobeheer begrijpen we de cruciale rol van een effectieve brandverzekering voor uw bedrijf. Uw onderneming en activa verdienen bescherming tegen onverwachte risico's. Onze diensten bieden uitgebreide dekking voor gebouwen, inventaris, elektronica, bedrijfsschade, reconstructie- en extra kosten, en machinebreuk. In een tijd waarin schadeclaims en brandincidenten toenemen, is het cruciaal uw bedrijf te beschermen tegen financiële verliezen.

Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om uw zakelijke belangen te waarborgen en continuïteit te verzekeren. HDB-Risicobeheer biedt afgestemde oplossingen voor gemoedsrust. Ontdek hoe onze brandverzekeringsdiensten uw bedrijf kunnen versterken en financiële risico's minimaliseren. Vertrouw op ons voor een veilige toekomst.

Motorrijtuigen

Het verzekeren van uw wagenpark is van cruciaal belang, gezien de aanzienlijke investeringen die hiermee gepaard gaan. Bij ons staat uw bescherming voorop, en we bieden een scala aan verzekeringsoplossingen voor uw diverse voertuigen. Of het nu gaat om personenauto's, bestelauto's, of vrachtwagens, wij voorzien in maatwerkverzekeringen om uw bedrijfsbelangen adequaat te beschermen. Onze aanvullende diensten omvatten bonusgarantie, die beloningen biedt voor schadevrij rijden, evenals ongevallen- en schadeverzekeringen voor inzittenden, waardoor zowel uw voertuigen als passagiers optimaal beschermd zijn. 

Vertrouw op ons om uw wagenpark op doeltreffende wijze te verzekeren en uw investeringen te waarborgen.

Werkmaterieel

Een werkmaterieelverzekering is essentieel om uw bedrijf te beschermen tegen uiteenlopende risico's. Deze verzekering wordt op maat afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en het type werkmaterieel dat u gebruikt. Hierdoor kunt u gericht bepaalde risico's verzekeren, waardoor u optimale dekking geniet. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat uw werkmaterieel doeltreffend verzekerd is, waardoor u met vertrouwen kunt opereren in uw branche. 

Of het nu gaat om bouwapparatuur, landbouwmachines of andere bedrijfsmiddelen, wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee uw bedrijf te maken heeft en bieden de nodige bescherming.

Zorg

Elke Nederlander is verplicht een basisverzekering af te sluiten, die dekking biedt voor geneeskundige zorg, waaronder huisartsen, ziekenhuizen, specialisten en verloskundigen. Voor aanvullende zorg, zoals alternatieve geneeswijzen en tandheelkunde, kan optioneel een aanvullende verzekering worden afgesloten, hoewel dit niet verplicht is. Verzekeraars hebben een acceptatieplicht voor de basisverzekering, maar deze geldt niet voor aanvullende verzekeringen. In samenwerking met diverse ziektekostenverzekeraars kunnen wij u verschillende collectiviteiten aanbieden, en het is tevens mogelijk om een individuele polis af te sluiten. 

Zo waarborgen wij dat uw zorgverzekering naadloos aansluit bij uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Arbeidsongeschiktheid

Het blijkt dat veel ondernemers nog steeds niet voldoende aandacht besteden aan de gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Zowel werknemers als werkgevers/ondernemers hebben de mogelijkheid zich hiervoor te verzekeren, maar juist voor werkgevers en ondernemers is dit van essentieel belang. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt bescherming tegen inkomensverlies, waardoor u als ondernemer voorziet in een vervangend inkomen. Het bewustzijn rondom dit risico is cruciaal om financiële zekerheid te waarborgen. 

Sta stil bij uw toekomst en bescherm uw inkomsten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering, zodat u met vertrouwen uw onderneming kunt leiden.

Ziekteverzuim

Een werkgever heeft de wettelijke verplichting om gedurende twee jaar het loon van een zieke werknemer door te betalen. Vaak is dit contractueel vastgelegd in een CAO of arbeidsovereenkomst, met een minimale loondoorbetalingsverplichting van 70% van het salaris in zowel het eerste als het tweede jaar. Bij het verzekeren van het risico van loondoorbetaling bij ziekteverzuim op basis van de Wulbz heeft een werkgever twee opties: de conventionele verzekering, waarbij de verzekeraar de loondoorbetalingsverplichting overneemt, en de stop loss verzekering, waarbij de werkgever het risico draagt tot een bepaalde grens. 

Onze ziekengeldverzekering kan op maat worden samengesteld, inclusief advies over aanvullende inkomensverzekeringen.

Cybercrime

In de hedendaagse samenleving worden we steeds vaker geconfronteerd met de gevolgen van hacking, systeeminbraak, verloren data, gegevensdiefstal en andere vormen van cybercrime. De impact van deze dreigingen op bedrijven en individuen kan aanzienlijk zijn. Wij bieden diverse verzekeringsoplossingen om u te beschermen tegen de financiële gevolgen van cyberaanvallen. Of het nu gaat om herstelkosten, aansprakelijkheid of verlies van bedrijfsgegevens, onze cyberverzekeringen zijn op maat gemaakt om uw belangen te beschermen. 

Met onze oplossingen kunt u met vertrouwen opereren in het digitale tijdperk, wetende dat u gedekt bent tegen de risico's van cybercriminaliteit.

Snel naar...

HDB Risicobeheer B.V.

Oliemolenstraat 60 
6416 CB Heerlen, Nederland
088-0071999
info@hdb-risicobeheer.nl

Documenten

Developed by MDesign Web+Graphic Studio & ISL Marketing
menu